© Kuva: Getty Images

Suomi – Tshekki: Jännittävä puolivälierä edessä

MM-kisat
Suomi – Tshekki
Torstai 03.06. klo 20:15

Torstaina on Leijonien tähän asti kovin paikka näissä kisoissa, kun paikasta välieriin tulee kisailemaan A-lohkossa kolmanneksi sijoittunut Tshekki. Tähän asti pieniin nitkahduksiin on ollut varaa, mutta torstaina homma on kerrasta poikki. Torstainen ottelu tulee varmasti keräämään huikean yleisömäärän vastaanotinten ääreen.

Leijonat jyrää – superkerroin 30.00!!!

Leijonien alkusarja oli pääosin tyylikäs, mutta tehot lepäsivät turhan harvoilla harteilla. Anton Lundellin siirtäminen Arttu Ruotsalaisen viereen oli onnistunut veto, mutta liian moni leijonapeluri on jäänyt vähille tai olemattomille tehoille. Viisikkopuolustuksella paikataan kyllä paljon, ja maalivahtikaksikko Jussi Olkinuora – Harri Säteri on ollut eleettömän hyvä. Tästä eteenpäin vastukset ovat kovia, ja joukkueessa pitäisi löytyä lisää tasonnostajia. Jukka Jalonen saattaa vieläkin arpoa kokoonpanoja, ja etsiä optimaalisia ratkaisuja sitä kautta.

Tshekki aloitti kisat vaisusti, mutta NHL-miehiä kuhiseva porukka lämpeni lopulta dieselin lailla. Nyt voittoputki on viiden ottelun mittainen, ja Slovakia-ottelussa oli varaa jo lepuutuksiinkin. Leijoniin verrattuna Tshekillä on ollut tehomiehiä laajalla rintamalla – joukkueen pistekärki on Chicago Blackhawksia edustava Dominik Kubalik kuudella tehopisteellä. Tulivoimaltaan Tshekki on äärimmäisen vaarallinen, mutta alakerta voisi olla pitävämpikin.

Lyö vetoa ottelusta:

Leijonien viisikkopuolustuksen olisi selvitettävä Tshekin paineistus kunnialla, jos jatkoon mielitään. Olisi mukavaa ennustaa Leijonille siloista tietä kohti välieriä, mutta Tshekki on ottelussa pikkusuosikki. Vedoissa paras value löytyy runsasmaalisuudesta. Tshekin kanssa ei välttämättä jäädä lähellekään kiikarilukemia, sillä joukkueen otteluissa sattuu ja tapahtuu. Vetosuositus on Ottelussa yli 4.5 maalia (60 min) kertoimella 2,03.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.