© Kuva: Getty Images

Suomi – Saksa: Suomalaisen valmennuksen juhlaa

MM-kisat
Suomi – Saksa
Lauantai 05.06. klo 18:15

MM-kiekon kummallisuuksiin tällä kertaa kuuluu myös se, että välierässä on pelkästään Suomen alkulohkossa pelanneita joukkueita. Kisojen kuumimpia ennakkosuosikkeja on tippunut matkan varrelle, ja torstaina kotimatkalle lähtivät mm. Venäjän ja Tshekin joukkueet. Leijonien ja Saksan välieräottelu on suomalaisen valmennuksen juhlaa: Jukka Jalosen hovi kohtaa Toni Söderholmin suomalaisvetoisen tiimin.

Asiantuntijat pelkäsivät Suomen jäävän nimivahvan Tshekin jalkoihin puolivälierässä, mutta jälleen kerran Jalonen kiekkosotureineen näytti, että jääkiekko on joukkuepeli, jossa parhaan pelisysteemin kurinalainen toteuttaja on tosipaikassa vahvoilla. Tshekki puski kerta toisensa jälkeen päätä Leijonien puolustukseen, ja eleetön Jussi Olkinuora oli viimeinen lukko maalilla. Jalosen tapa organisoida joukkue lähentelee taidetta ja Suomi on jälleen mestaruustaistelussa mukana.

Söderholmin Saksalle luoma pelikirja ei ole kovinkaan kaukana Jalosen vastaavasta. Taitoa saksalaisilla on ehkä niukemmin, mutta pelaajat tietävät roolinsa ja systemaattisuus paistaa läpi pelaamisessa. Saksan altavastaajakiekko muuttui Sveitsiä vastaan hallinnaksi, ja oli todella kovan luokan suoritus syödä ottelua johtanut Sveitsi lopun kirillä. Leijonia vastaan Saksa soittanee toista viulua ja kyttää kärsivällisesti omia mahdollisuuksiaan.

Lyö vetoa ottelusta:

Joukkueiden ottelu alkulohkossa oli maaliodottamaltaan kuiva, eikä tästäkään matsista voi muuta odottaa. Underilinja on jo ennätysmäisen alhaalla, ja siitä on paha kiskoa etua pelintarjoajiin. Jännitysvetona kiskaistaan Leijonien voittoa, vaikka ei siinä nyt sen ihmeemmin ilmaa ole. Joka tapauksessa vetosuositus on Suomi voittaa ottelun (60 min) kertoimella 1,71. Toivottavasti tästä jatketaan finaaliin!

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.