Paljastus: Ruotsalaistähden siirtokeskusteluissa täyskäännös NHL:ssä – jättikaupat enää ajan kysymys?

© Kuva: Getty Images

Arizona Coyotesin kapteeni ja ykköstähti Oliver Ekman-Larssonin nimi on jo pyörinyt siirtokeskusteluissa vuoden verran. Jo viime kaudella Arizona yritti kaupata ruotsalaispakkia, mutta vaihtokaupoista ei tullut mitään. Iso ongelma oli, että Ekman-Larsson suostui siirtymään vain Vancouver Canucksiin tai Boston Bruinsiin.

Nyt Ekman-Larssonin kauppaaminen on ottanut merkittävän askeleen eteenpäin. Seura ja pelaaja ovat päässeet yhteisymmärrykseen, miten siirtokeskustelut jatkossa hoidetaan, kertoo NHL-toimittaja Elliotte Friedman.

Friedmanin mukaan Arizona on nyt vapaa käymään neuvotteluita minkä tahansa NHL-seuran kanssa ilman Ekman-Larssonin rajoituksia. Kun neuvottelut ovat saatu päätökseen, ruotsalaispuolustaja saa päättää, haluaako hän siirtyä seuraan vai ei.

Oman ongelmansa neuvotteluihin tuo Ekman-Larssonin valtava palkkapussi. Hänen keskimääräinen vuosipalkkansa on 8,25 miljoonaa dollaria. Sopimus kestää kevääseen 2027 saakka. Ruotsalaispuolustaja on silloin jo 35-vuotias.

Viime kaudella Ekman-Larsson pelasi 46 ottelua. Niissä hän nakutti tehot 3+21=24. Tehotilasto jäi 17 pykälää pakkaselle.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004