Latvian MM-kisoissa monella maalla on tavallista nuorempi ja kokemattomampi joukkue. Kisat ovat olleet erinomainen näytönpaikka monille nuorille huippulupauksille.

Suurin huomio on kiinnittynyt Kanadan puolustaja Owen Poweriin ja Yhdysvaltojen hyökkääjä Matthew Beniersiin. Kaksikko kisaa vuoden 2021 NHL-ykkösvarauksen tittelistä.

Power on ollut turnauksessa Kanadan luottopakkeja. Isosta koostaan huolimatta hän luistelee sulavasti, eikä ole joutunut vaikeuksiin isossa eurooppalaisessa kaukalossakaan. Suomea vastaan hän kellotti peliaikaa yli 22 minuuttia. Seitsemässä ottelussa hän on kerännyt kolme syöttöpistettä.

Beniersin rooli Yhdysvaltojen joukkueessa on ollut pienempi. Hän on pelannut kolmosketjussa yhdessä Colin Blackwellin ja Kevin Labancin kanssa. Viidessä ottelussa laitahyökkääjä on kerännyt kaksi syöttöpistettä.

Ykkösvarausvuoro on Buffalo Sabresin hallussa. Joukkue tarvisi maalintekovoimaista hyökkääjää, mutta Powerin kaltainen kokonaisvaltainen puolustajakin olisi kaivattu vahvistus.