Reid Boucherilla ei ole valittamista siirtymisestään KHL:ään. Ensimmäinen kausi toi Gagarin Cupin ja yhdysvaltalainen oli joukkueensa paras pistemies ja maalitykki.

Tällaisilla pelaajilla riittää kysyntää. Niinpä Boucherin KHL-ura jatkuukin toisaalla.

Lokomotiv Jaroslavl hankki 27-vuotiaan hyökkääjän KHL-oikeudet ja solmii sopimuksen tämän kanssa. Venäläislehti Sport-Expressen on saanut haltuunsa rahasummat, jotka vaadittiin entisen NHL-pelaajan siirtymiseen.

Boucherin KHL-oikeuksista maksettiin Avangard Omskille 20 miljoonaa Venäjän ruplaa eli reilut 228 tuhatta euroa. Ihan rahatta ei siirron kohde itsekään jäänyt, sillä palkkaa hänelle maksetaan mediatietojen mukaan 75 miljoonaa ruplaa, mikä tarkoittaa euroissa reilun 856 tuhannen euron vuositienestiä. Yhteensä Lokomotiv siis maksoi Boucherin hankinnasta noin 1.09 miljoonaa euroa.