Jarmo Kekäläisen palkkaamaan Brad Larsenin sopimus Columbus Blue Jacketsin kanssa on kolmivuotinen. Kekäläinen kertoi The Athleticille, että tiesi heti ensi tapaamisella Larsenissa olevan potentiaalia olla erinomainen päävalmentaja tulevaisuudessa.

– Mitä enemmän ajattelimme, mitä tiedämme hänestä ja hänen intohimistaan peliä kohtaan, hänen keskittymisestään yksityiskohtiin, hänen työmoraalistaan ja hänen taidostaan kommunikoida, ajattelimme, että hän on paras mahdollinen vaihtoehto meille, Kekäläinen kertoo rekrytointiprosessista.

Larsen jätti rekrytoinnissa taakseen kovia nimiä. Gerard Gallant, Rick Tocchet ja David Quinn eivät kuitenkaan saaneet edes lupausta kolmannesta haastattelukierroksesta.

– Kun haastattelimme valmentajavaihtoehtoja, kukaan ei vaikuttanut ylittävän Lars-rimaa, Kekäläinen sanoo.