Hurja huhu! NHL-supertähti loikkaamassa KHL:ään – sisäpiiritoimittaja paljastaa syyn

© Kuva: Getty Images

Minnesota Wildin sekä supertähti Kirill Kaprizovin jumiutuneet sopimusneuvottelut ovat käynnistäneet huhut venäläistähden paluusta KHL:ään.

24-vuotias Kaprizov iski tämän NHL-kauden runkosarjassa pelaamissaan 55 ottelussa huipputehot 27+24=51. Umpitaitava venäläislaitahyökkääjä on kärkiehdokas kuluvan kauden parhaalle tulokkaalle annettavan Calder-pystin voittajaksi.

Wildia vuosikaudet lähietäisyydeltä seurannut sisäpiiritoimittaja Michael Russo avaa The Athleticin artikkelissaan syitä osapuolten umpisolmussa olevien jatkosopimusneuvottelujen takana.

– Wild haluaa kiinnittää kauden parhaan tulokkaan 7-8-vuotisella sopimuksella, joka tekisi samalla Kaprizovista koko seurahistorian parhaiten palkatun pelaajan. Samalla se maksaisi Kaprizoville 4-5 vuotta UFA-markkinoilla.

– Kaprizovin leiri ei ainoastaan tavoittele hieman lyhyempää sopimusta. Vaikuttaa siltä, että he ovat kiinnostuneita ainoastaan 2-3 vuoden siltasopimuksesta, Russo paljastaa.

Kaprizovin hakeman lyhyemmän sopimuksen taustalla on halu päästä vapaille markkinoille pelaajan tullessa parhaaseen, 27-28 vuoden ikäänsä. Tarvittaessa Kaprizovin leirin on uskottu kiristävän seuraansa jopa mahdollisella paluulla KHL-seura Moskovan TsSKA:n riveihin.