Columbus-pomo vihjaa: tähtipuolustaja Seth Jones kaupataan kesällä – hintalappu kohoamassa pilviin

© Kuva: Getty Images

Jarmo Kekäläisen johtama Columbus Blue Jackets sai viikonloppuna kylmän suihkun niskaansa, kun mediaan levisi tieto tähtipuolustaja Seth Jonesin ja seuran jatkosopimusneuvotteluiden kariutumisesta.

Jones ilmoitti seurajohdolle, ettei mies aio jatkaa sinitakeissa enää vuoden päästä umpeutuvan sopimuksensa päätyttyä. Blue Jacketsin presidentti John Davidson ei suoralta kädeltä vahvistanut väitettä, joskin tämän puheista on pääteltävissä seuran yrittävän hankkiutua tähdestään jo kesän siirtomarkkinoilla.

– Hänellä on täysi oikeus lähteä, mikäli hän ei aio allekirjoittaa jatkosopimusta. Teemme sen, mikä on parhaaksi seuran kannalta. Haluamme tänne pelaajia, joiden tahtotilana on pelaaminen täällä, Davidson kommentoi The Athleticille.

Davidson myöntää suoraan, ettei Jonesia ole tarkoitus päästä Artemi Panarinin ja Sergei Bobrovskin tavoin lähtemään seurasta ilmaiseksi vapaana agenttina.

– Nyt tilanne on erilainen kuin silloin. Olimme asemassa, jossa meillä oli mielestämme mahdollisuus taistella Stanley Cupista. Kaadoimme runkosarjavoittaja Tampa Bay Lightningin ja hävisimme lopulta Boston Bruinsille, joka ylsi aina Stanley Cupin finaalien seiskapeliin asti, Davidson muistuttaa.

Halvalla Jones ei joka tapauksessa ole maisemaa vaihtamassa. Blue Jacketsin uskotaan pyytävän vaihdossa tähdestään ainakin mitat täyttävää ykköskeskushyökkääjää.