CHL:ssä kuohuu – valkovenäläisjoukkue ulos sarjasta!

© Kuva: Getty Images

Jääkiekon Mestarien Liigan eli CHL:n hallitus on päättänyt sulkea valkovenäläisjoukkue Junost Minskin pois sarjasta kaudelta 2021-2022. Syynä ratkaisulle on Valko-Venäjän epävarma nykytilanne.

– Viimeisimpien Valko-Venäjän tapahtumien ja niihin liittyvien ennakoimattomien tekijöiden seuraaminen tulee olemaan vaikeaa. Erilaisista lentohäiriöistä on jo ilmoitettu ja niistä osa on voimassa ainakin lokakuun loppuun saakka. Yleiseurooppalaisen kilpailumme edellytys on, että joukkueet, fanit, virkamiehet, sponsorit, yhteistyökumppanit ja palveluntarjoajat voivat matkustaa turvallisesti. Valitettavasti tätä ei tällä hetkellä voida luvata Valko-Venäjälle matkustettaessa. Osapuolten on tällä hetkellä mahdotonta suunnitella asioita etukäteen ja meillä on oltava selkeät olosuhteet, jotta CHL-kilpailu voidaan käydä ja että voimme täyttää velvollisuutemme kaikkia sidosryhmiä kohtaan, CHL:n hallitus kertoo tiedotteessaan ratkaisusta.

Junost Minsk pääsi mukaan sarjaan villin kortin kautta. Joukkueen jättämän tyhjän paikan kohtalo tulee ratkeamaan myöhemmin.

CHL:ssä on mukana ensi kaudella Liigasta Lukko, TPS, HIFK ja Tappara.

 


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!