NHL-seura Edmonton Oilers on asettanut tiukat raamit tähtihyökkääjänsä Ryan Nugent-Hopkinsin jatkosopimukselle, paljastaa Edmonton Journal.

Paikallislehden NHL-toimittaja Kurt Leavinsin väittää Oilersin omistajaportaan kertoneen GM Ken Hollandille, että NHL:n entisen ykkösvarauksen jatkosopimus on hoidettava 30 miljoonan taalan summalla.

– Olen kuullut luotettavasta lähteestä, että Hollandilla on käsissään ruskea kirjekuori, jossa on 30 miljoonaa dollaria RNH:ia varten. Tällä rahalla seura voisi solmia lyhyemmän sopimuksen korkeammalla vuosipalkalla. Toisaalta Nugent-Hopkins saattaisi suostua myös pidempään jatkosopimukseen, jonka keskimääräinen vuosipalkka olisi pienempi, Leavins väittää.

Käytännössä Leavinsin väite tarkoittaisi sitä, että tällä kaudella 52 pelissä 35 (16+19) tehopistettä iskenyt kanadalaishyökkääjä tienaisi jatkossa sopimuksen vuosimäärästä riippuen 5-7,5 miljoonaa dollaria kaudessa.

Lue lisää Oilersin ja Nugent-Hopkinsin sopimusväännöstä täältä.