MM-kisat
Venäjä – Tshekki
Perjantai 21.05. klo 16:15

Leijonat ovat vielä perjantaina lähtökuopissa, mutta jääkiekon MM-kisat käynnistyvät todellisella herkkupalalla: kisojen ehdottomiin suosikkeihin kuuluvat Venäjä ja Tshekki mittaavat tasonsa jo perjantaina iltapäivällä. A-lohko on alkulohkoista selkeästi kovatasoisempi, minkä voi helposti tarkistaa lohkon osallistujien mestaruuskertoimet.

Venäjä on ollut jo EHT-kaudella vahva ja jämäkkä ilmestys. Valeri Braginin valmennustyötä ohjaa johdonmukaisuus ja kurinalaisuus, eikä nykymiehistössä sooloilla järjenvastaisesti. Vaikka joukkueessa on muutama maukkaahko NHL-vahvistus, on joukkueen runko tukevasti KHL:stä. Venäjän kärkiketjut ovat todella tasokkaita, ja joukkueen puolustus on näihin kisoihin täyttä eliittiä. Ennakkosuosikin viittaa ei ole turhaan Venäjälle ojennettu, vaikka supertähdet riveistä puuttuvatkin.

Tshekki vahvistuu NHL:n puolelta varmaankin eniten koko turnauksen joukkueista. Joukkue sai kisoihin lukuisia änärivahvistuksia Jakub Vranan johdolla. Maalille on laittaa myös parasta, sillä Simon Hrubecin tuoreet näytöt KHL:ssä ovat tältä keväältä kaikkien muistissa. Vaikka muut joukkueet voivat pelitavallisesti pistää näille porukoille kampoihin, ovat Venäjä ja Tshekki papereissani turnauksen kovimmat joukkueet.

Lyö vetoa ottelusta:

Vaikka joukkueilla on vahvat hyökkäykset, ei tästä mitään maalijuhlaa sovi odottaa. Joukkueet ovat toisilleen tärkeimpiä vastuksia ja peli voi olla hyvinkin tarkkaa. Vedoissa lähdetään mataliin maalilukuihin: Ottelussa alle 5.5 maalia kertoimella 1,75.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO