Jääkiekon MM-kisat alkavat perjantaina ja kisakuume alkaa nousta kotikatsomoissa – onhan edellisistä kisoista kaksi vuotta ja Leijonat on vuoden 2019 mestaruudellaan edelleen hallitseva maailmanmestari. SuomiKiekon vetovihjeet tulevat pureutumaan kisojen otteluvetoihin tiukasti. Vetomielessä kiekko tippuu jäähän jo tänään, kun kehiin nostetaan pari maistuvaa turnausvetoa.

Arttu Ruotsalainen Leijonien tehomies?

Arttu Ruotsalaisen ura on nousussa – nuorukainen pelasi vielä lainalla alkukauden Ilveksessä ja oli suhteellisen pitelemätön liigaympyröissä. Nyt on ensimmäiset näytöt annettu NHL-rintamalla, ja kisoihin oululaisen kiekkokoulun kasvatti tulee varmasti nälkäisenä. Paikka Leijonien tulosketjussa lienee selviö.

Suomi voittoon? Avausmatsissa jättikerroin 50.00

Ruotsalainen on kisoissa todennäköisesti sentterin roolissa, sillä Anton Lundell on ollut Leijonien harjoituksissa laiturina. Petri Kontiolan tehot MM-tasolla voivat olla ylivoimapelistä riippuvaisia, joten Ruotsalaisen suosikkiasema Leijonapörssin voittajana on perusteltu. Vetosuosituksena on siis Pelaajaerikoiset, Suomi: Eniten pisteitä Arttu Ruotsalainen kertoimella 4,00.

Venäjä vai Kanada?

Toisena turnausvetona otetaan loppusijoitusveikkaus Venäjän ja Kanadan välillä. Molemmat kuuluvat turnauksen suosikkeihin – nimivahvaa Venäjää on syytä pitää jopa ykkössuosikkina. Joukkueessa on kovia pelaajia KHL:stä ja päävalmentaja Valeri Bragin tuntee miehistön kuin omat taskunsa. Braginin alaisuudessa Venäjän ei odottaisi sortuvan joissakin turnauksissa nähtyyn ylimielisyyteen ja sooloiluun, vaan kurinalaisella joukkueella on selkeä pelisysteemi.

Leijonien kullasta MM-kisoissa jättikerroin 50.00

Kanadalta puuttuu joukkueesta tällä erää suuret NHL-tähdet, mutta hyviä pelimiehiä on kasattu silti joukkueellinen. Joukkueessa on kokemusta, mutta myös nuoria lahjakkuuksia. Oma lukunsa tulee olemaan kanukkien pelihuumori, josta saadaan viitteitä vasta kun joukkueen näkee askissa. Puolustus ei näytä ennakkoon vahvalta, mutta Darcy Kuemper ykkösvahtina paikannee tätä puutetta.

Venäjä on materiaaliltaan ja suoritusvarmuudeltaan edellä, joten se kelpaa H2H-vetoon: Paras loppusijoitus, Venäjä – Kanada (1) kertoimella 1,65.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO