MM-kisat
Suomi – USA
Lauantai 22.05. klo 16:15

Leijonien kisaurakka alkaa lauantaina – vastaan asettuu iltapäiväottelussa USA. Kumpikaan joukkue ei pullistele supertähtiä tai varsinaisia nimimiehiä. Niinpä kollektiivinen tekeminen ja selkeä roolitus nousevat isoon rooliin. Leijonilla ja Jukka Jalosellahan on tämä puoli ollut kunnossa.

Leijonat jäi hyvin vähille NHL-avuille: rapakon takaa tulivat vain puolustaja Olli Määttä sekä läpimurtoa tekevä sentteri Arttu Ruotsalainen. Mielenkiintoinen tapaus on upean liigakauden vetänyt Petri Kontiola, jonka paluu on taustat huomioiden melkoinen tapaus. Kontiolan ratkaisut ovat etenkin ylivoimalla tärkeässä roolissa. Maalivahteihin Leijonien ei pitäisi kaatua – Harri Säteri sekä Jussi Olkinuora kantavat päävastuun torjuntatöistä.

USA:n joukkueessa on muutama kova nimi: Conor Garland veti Arizonassa hienon kauden ja Jason Robertson on yksi vuoden tulokkaita NHL:ssä. Kärjen jälkeen joukkueessa on paljon harmaata massaa, eikä esim. puolustuskalusto vakuuta alkuunkaan. Lisäksi joukkueen pitää selvittää ikiaikainen haaste isommasta kaukalosta. Maalivahtipari Jake Oettinger Calvin Petersen on kylläkin rautaa.

Lyö vetoa ottelusta:

Analyysiriski ensimmäisessä ottelussa on olemassa, mutta Leijonat on nähtävä joukkueista yhtenäisempänä ja valmiimpana. Mikään läpijuoksu tästä tuskin tulee, mutta suosikkivetona Leijonia voi suositella punastelematta: Suomi voittaa (60 min) kertoimella 1,97.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO