MM-kisat
Suomi – Italia
Torstai 27.05. klo 20:15

Suomen miljoonat katsomovalmentajat olivat tyrmistyneitä Kazakstanille kärsityn shokkitappion jälkeen ja hätäisimmät olivat jo tilaamassa Leijonille paluulippuja. Norja-peli nosti alussa lisää epäilyksiä tiskiin, mutta lopulta Leijonat olivat vuonojen miehiä parempia. Ilahduttavaa oli eritoten nuorten pelaajien vastuunkanto.

Mamma mia! Leijonille härski kerroin Italiaa vastaan – lue lisää!

Ensimmäinen erä Norjaa vastaan oli kylläkin karmivaa katseltavaa. Leijonat kaartelivat ensimmäisessä erässä hermostuneesti, mutta tasoitusmaalin jälkeen joukkue vapautui. Nuorten onnistujien lisäksi oli ilo nähdä, että Arttu Ruotsalainen on vertymässä kohti omaa tasoaan ja Petri Kontiola on osoittautumassa hyvin tärkeäksi dynamoksi Leijonille. Jukka Jalonen saa sulan hattuunsa nopeasta reagoimisesta Kazakstan-tappion jälkeen.

Italian kisat menivät pieleen jo valmistautumisvaiheessa: korona sotki joukkueen kasaamisen, ja pelaajia raavittiin, mistä nyt satuttiin saamaankin. Kolmen ensimmäisen ottelun laukaisukarttoja mulkaisemalla saadaan aika nopeasti selville, missä mennään: ennakkoon lohkon kevyempää osastoa edustavat joukkueet ovat dominoineet italialaisia täydellisesti. Tasoero Suomen joukkueeseen on niin suuri, että oikealla asenteella Italian ei pitäisi olla kummoinen mittari.

Lyö vetoa ottelusta:

Italialle kisat ovat jatkuvaa selviytymistaistelua. Leijonille tästä tulee maalintekoharjoitus, joka voi vaikeuksien jälkeen jopa herättää innostusta. Niinpä otetaan Leijonia jättitasoituksella: Tasoitusveto, Suomi -5.5 kertoimella 1,87.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO