Suomen ja Latvian ottelusta alkuvuoden katsotuin urheilulähetys!

© Kuva: Getty Images

C More kertoi tiedotteessaan, että sunnuntai-illan Suomi-Latvia-ottelu keräsi ennätysyleisön. Ottelua seurasi MTV3- ja C More Sport 1 -kanavilta sekä C Moren suoratoistopalvelusta yhteensä 2,14 miljoonaa suomalaista. Myös keskikatsojamäärä oli turnauksen korkein tähän mennessä, lähes 1,4 miljoonaa.

Lukemat nostavat matsin alkuvuoden katsotuimmaksi urheilulähetykseksi. Kaiken kaikkiaan ottelu oli alkuvuoden toiseksi katsotuin ohjelma Euroviisufinaalin jälkeen.

– Suoratoistopalvelut ovat edelleen voimakkaassa kasvussa ja suomalaiset ovat löytäneet jälleen sankoin joukoin MM-kiekon pariin myös C Moren suoratoistopalvelussa. MM-kisoja katsoneiden osuus asiakkaistamme on tänä vuonna merkittävästi suurempi kuin edellisten MM-kisojen aikana. C More lähettää kaikki turnauksen 64 ottelua, ja suomalaiset ovatkin katsoneet entistä enemmän myös muita kuin Suomen pelejä – poikkeuksellisesti edenneet kisat ovat tarjoilleet valtavasti upeaa kiekkoviihdettä, kommentoi C Moren liiketoimintajohtaja Saara Pekkonen Telialta.

Leijonat kohtaa alkusarjan viimeisessä ottelussaan Kanadan tiistaina. Ottelu alkaa klo 12:15.