© Kuva: Getty Images

Saksa – Suomi: Leijonat suosikki kärkikamppailussa

MM-kisat
Saksa – Suomi
Lauantai 29.05. klo 20:15

Saksan ja Suomen ottelu lauantaina on B-lohkon kärkikamppailu, sillä neljän pelatun kierroksen jälkeen Leijonat johtaa lohkoa kymmenellä pisteellä, ja alkukisoista pirteästi esiintynyt Saksa on toisena pisteen perässä. Pisteet tästä ottelusta antaisivat jo tukevan jalansijan jatkopeleihin.

Leijonien voitosta Saksaa vastaan hullu kerroin 30.00!

Saksa vei Kazakstania vastaan laukaukset selvästi, mutta hyytyi päätöserässä sen verran, että hävisi ottelun. Kyseessä oli saksalaisten ensimmäinen kauneusvirhe muuten täydellisellä kisojen alkutaipaleella. Toni Söderholmin käskyttämät saksalaiset tekivät kovimman tempun edellisessä pelissä, kun kaatoivat kisoissa pahasti tahmanneen Kanadan – joskin Kanada oli ottelussa lukemia parempi. Söderholm tuntee Leijonien metkut varmasti hyvin, joten Jukka Jalonen kumppaneineen saa olla varuillaan.

Suomi voitti ponnettoman Italian 3-0, eikä voittajasta ollut minkäänlaista epäselvyyttä. Leijonat syyllistyi kuitenkin aika ajoin virkamieskiekkoon, ja Jalonen joutui välillä tiiminsä kanssa käskyttämään pelaajia kovaäänisestikin. Kuitenkin tempo putosi aika ajoin vääjäämättä, mikä voi tietysti jatkoa ajatellen olla hyväkin asia. Italia-ottelussa oli sangen epätodennäköinen sankari, kun puolustaja Tony Sund pyssytti kaksi nättiä maalia.

Lyö vetoa ottelusta:

Lauantain vetosuositus ei ole varsinaisesti mikään fanibetsi: kertoimien puolesta Saksalle voi heittää pikkutäkyn. Leijonien on parannettava otteitaan, mikäli mielii tästä helppoja pisteitä. Vetosuositus on Tasoitusveto, Saksa +0.5 kertoimella 2.32

.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.