Ja näin paha sai palkkansa vahingossa tai tarkoituksella: Flyers-hyökkääjä teloi Tom Wilsonia polvella kipeän näköisesti

© Kuva: Getty Images

Washington Capitalsin hyökkääjä Tom Wilson on ollut NHL-viikon ykköspuheenaihe. Ruutitynnyrin lailla taannoin NY Rangers -pelissä räjähtänyt ja Artemi Panarinia, Pavel Buhnevitsia sekä Ryan Stromea kaltoin kohdellut rottapeluri sai toilailuistaan vain sakot.

Seuraavassa Capsin ja Rangersin pelissä NHL sai sitä, mitä se nololla sanktiollaan keräsi: Nyrkit viuhuivat jatkuvasti. Wilson ei näemmä päässyt lähimenneisyydestään irti sunnuntaiyönäkään ottelussa Philadelphia Flyersia vastaan.

Paha, eli vajaat 17 minuuttia pelannut Wilson sai palkkansa joko vahingossa tai tarkoituksella, kun Flyersin kolmosketjun laituri Nicolas Aube-Kubel osui polvellaan Caps-hyökkääjän polveen niin tarkasti kuin osua voi. Kuumakalle satutti itseään ilmeisesti nyt ihan oikeasti, kun hänet talutettiin pois kaukalosta. Aiemmin NY Rangers -pelin Wilson jätti kesken, kun tämän väitettiin kärsivän ylävartalovammasta. Se talttui kuitenkin yllättävän nopeasti.

Itse sunnuntaiyön ottelu päättyi Capitalsille jatkoajalla 2-1.

LUE SUNNUNTAIAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:
Oho! Liigassa alkukaudella loistanut suomalaislupaus pelaa jopa pörssivoitosta ensimmäisellä AHL-kaudellaan

NHL:stä hurja kasa leijonapelureita MM-jäille? ”Suomalaisjoukkueelle” karmea sulaminen – Stanley Cup -finaalit vaihtuivat pudotuspeleistä karsiutumiseen

Jarmo Kekäläisen, John Tortorellan, Patrik Laineen ja kumppanien kauhistuttava kausi päätökseen – suomalaishyökkääjä pohjilla NHL:n tehotilastossa