Oho! Liigassa alkukaudella loistanut suomalaislupaus pelaa jopa pörssivoitosta ensimmäisellä AHL-kaudellaan

© Kuva: Getty Images

Alkukaudella Lahden Pelicansissa Liigaa pelannut pakki Oskari Laaksonen, 21, on ollut ensimmäisellä AHL-kaudellaan rapakon takana loisteliaassa iskussa. Rochester Americansin takalinjoilla luutiva puolustaja on iskenyt kauden 24 pelissä mainiot tehot 2+15=17 (-4), ja lupaus keikkuu lähellä tulokaspakkien pistepörssin kärkeä.

Kauden 17 pinnalla irtoaa tuon pörssin nelossija. Tamperelainen pelaa kyseisessä tilastossa jopa voitosta, kun kärjessä viilettävät Calen Addison ja Thomas Harley 20 pisteen saldolla.

Viime yönä Cleveland Monstersia vastaan 4-3-voitossa Laaksonen takoi tehot 0+2=2 pelaajan noustessa ottelun kakkostähdeksi. Lisäksi etenkin viimeisen kuukauden aikana Buffalo Sabresin juhannuksen 2017 kolmoskierroksen 89. varaus on ollut liekeissä. Liigassa syksyllä 20 pelissä tehot 4+8=12 tehneen Laaksosen 11 edellistä matsia ovat tuoneet tehot 1+9=10.