Washington Capitalsin venäläistykki Aleksandr Ovetshkin palasi NHL:ssä tositoimiin viime yönä pelissä, jossa Caps kaatoi NY Rangersin 6-3.

Se oli joukkueelle toki iloinen asia, mutta kipparista sen sijaan oli kerrottava surkeampia uutisia. Taalaliigassa ennen viime yötä viimeksi 22. huhtikuuta pelannut venäläinen pystyi pelaamaan nyt yhden ainoan vaihdon ja 39 sekuntia.

– Ovetshkin tunsi olonsa hyväksi aamulla ja näimme hänen pelaavan ennen lähtöä. Alkujäillä olo ei tosin ollut ihan yhtä hyvä. Emme halunneet sitten riskeerata mitään, Caps-luotsi Peter Laviolette pyöritteli NHL:n nettisivuilla.

Tällä kaudella 44 pelissä tehot 24+18=42 (-7) tehneen venäläisen vamma ei sentään mennyt nyt huonommaksi. Pelaajan pääprioriteetti on nyt paluu pudotuspeleihin, jotka alkavat Capitalsilla neljän runkosarjamatsin jälkeen.

– Vaikka haluaisimmekin hänet mukaan nyt, on nyt tärkeintä varmistaa se, että toimimme oikein.

LUE TIISTAIAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:
”Kelaan hänen olevan maailman paras pelaaja” – Aleksander Barkov nousi taas joukkueensa ykkösnimeksi, ja Olli Jokisen rinnalle kovan tilaston kärkikaksikkoon

Ilmiömäinen Sebastian Aho takoi kypärätempun NHL:ssä – joukkuekaverilta suorat sanat pistehirmusta: ”Täydellinen pelaaja – mitä muuta voin sanoa?