Täyslaidallinen! Jarmo Kekäläisen viimeisin veivaus suututti Columbus-fanit: ”Yrittääkö Jarmo hankkia itselleen potkut?”

© Kuva: Getty Images

Lauantai-iltana nähtiin paljon odotettu siirto, kun Columbus Blue Jackets kauppasi puolustaja David Savardin Tampa Bay Lightningiin. Vaihdossa seura sai 1. kierroksen ja 3. kierroksen varausvuorot vuoden 2022 varaustilaisuuteen.

Columbus-fanit lyttäsivät siirron täysin. Savard oli pelannut koko aiemman uransa Columbuksessa, eikä siirtoa katsottu hyvällä. GM Jarmo Kekäläinen sai murskakritiikkiä.

– Isona Blue Jackets fanina sanon, että tämä saattaa olla tyhmin päätös ikinä. Tämä ei ole uudelleen rakentamista vaan tuhoamista, eräs fani kommentoi.

– Joo, emme vittu saaneet edes pelaajaa vaihdossa, toinen komppaa.

– He vaihtoivat toiseksi parhaan pakkinsa myöhäisestä 1. kierroksen varauksesta heikossa draftissa? Yrittääkö Jarmo hankkia itselleen potkut? eräs fani ihmettelee.

– Buu tälle treidille! Buu! Savy on ykkösparin puolustaja missä tahansa muussa NHL-joukkueessa, ja hänestä saatiin vain 1. ja 3. kierroksen varausvuorot ja pidätimme palkasta 50%. Mitä oikein teet Jarmo?

LUE MYÖS: Jarmo Kekäläinen jysäyttämässä pian seuraavan kaupan NHL:ssä? Hintapyyntö varsin röyhkeä


50.00 jättikerroin Suomen MM-kullalle!

1. Avaa pelitili Unibetille.
2. Jos ensitalletuksesi on min. 20€, saat 5X10€ ilmaisvedon jos Leijonat ei voita kultaa.
3. Betsaa ja katso! Jääkiekon MM-kisat ovat nähtävissä Unibet TV:ssä.