NHL
San Jose – Anaheim
Torstai 15.04. klo 05:30

Torstaina aamuvirkut laittavat vekkarin soimaan ajoissa ja keittävät kipakat aamukahvit, sillä San Jose ja Anaheim ottavat toistamiseen yhteen. Edellisessä ottelussa Ducks nollasi Sharksin tylysti, mutta koko kauden kuvassa voimasuhteet ovat toisenlaiset. Jatkopeleihin on joukkueista saumaa enää Sharksilla.

San Jose ei ole ollut esityksiltään mitenkään huikea, mutta silti sillä on mahdollisuudet jatkopeleihin. Yksi akilleen kantapäistä Sharksilla on maalivahtipeli – esim. edellisessä pelissä Martin Jones ei millään tavalla vakuuttanut. San Jose yrittää pärjätä melko lailla nykyisillä voimillaan, sillä siirtorajan lopussakaan joukkue ei tehnyt näyttäviä muuveja. Tähän otteluun Sharks tulee revanssimielellä.

Anaheim pisti puolustustaan uusiksi ja niinpä esim. Jani Hakanpää löysi itsensä uudesta osoitteesta. Ducks pelaa tällä kaudella enää lähinnä kunniastaan ja uutta dynastiaa yritetään saada alulle pontevasti. Edellisen ottelun voittolukemat mairittelevat Ducksia suuresti, sillä laukaukset se hävisi Sharksille selkeästi. Koko kauden maalitehoissa Anaheim on liigan pohjasakkaa.

Lyö vetoa ottelusta:

San Josen on syytä terästäytyä viime pelistä. Tasoeroa isäntien hyväksi löytyy kyllä ja motivaatiokin puoltaa Sharksia. Vetosuositus on San Jose voittaa ottelun (60 min) kertoimella 1,87.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO