© Kuva: Juha Tamminen

Pelicans – Ässät: Motivaatioetu isännillä

Liiga
Pelicans – Ässät
Tiistai 06.04. klo 18:30

Liigan runkosarjaa tahkotaan vielä viikon verran ja joillekin joukkueille on käynyt jo selväksi, että kausi päättyy runkosarjaan. Ässät liittyi tähän joukkoon viikonloppuna. Pelicansilla on sen sijaan motivaatio tapissa, sillä runkosarjan top 6 -sijoitus on arvossaan ja sitä on tavoittelemassa tasainen joukko.

Pelicans käänsi huonon jakson voitoiksi kreivin aikaan: viikonlopun voitot TPS:stä ja KooKoosta tulivat tarpeeseen. KooKoo-voiton avain oli kakkosvahti Jasper Patrikaisen nappi-ilta: nuorukainen pelasi uransa toisen nollapelin Liigassa. Tukea illan sankari sai Pelicansin tiiviistä viisikkopelistä – kouvolalaiset eivät saaneet ollenkaan vapaataipaleita Pelicansin maalille. Miinuksena viikonlopusta kirjataan Joonas Jalvantin sekä Filip Chlapíkin loukkaantumiset.

Ässät romahti SaiPaa vastaan toisessa erässä ja samalla kaatui myös korttitalo jatkopelien suhteen. Patapaidoissa on muutamia huippuonnistujia, mutta joukkueessa ei riittänyt taso tämän korkeammalle. Alisuorittajia on ollut täytekentissä aivan liikaa, eikä Liigassa pärjää yhdellä hyvällä kentällisellä kovinkaan pitkälle. Pettymys on varmasti kova, eikä Ari-Pekka Selinin tehtävää joukkueen motivoimisessa käy kateeksi.

Lyö vetoa ottelusta:

Pelicansin pakka näyttää tällä hetkellä tiiviiltä ja tästä pelistä on pakko ottaa täydet pisteet. Ässille jää kiusaajan rooli, eikä pelissä ole kuin oma kunnia. Vetoihin kelpaa suora kotivoitto: Pelicans voittaa ottelun (60 min) kertoimella 1,74.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.