Liigan joukkuemäärä on herättänyt paljon keskustelua viime vuosina. Monet asiantuntijat sekä fanit ovat ilmaisseet tyytymättömyytensä nykyiseen joukkuemäärään.

Liigan innovaatiotyöryhmässä on ryhdytty toimiin asian osalta. Joukkuemäärää on tarkoitus nostaa entisestään kauteen 2025-26 mennessä.

– Olemme kuunnelleet tarkasti fanien toivomuksia. Nykyinen joukkuemäärä on saanut paljon kritiikkiä, joten päätimme kasvattaa sitä entisestään, Liigan innovaatiotyöryhmän puheenjohtaja Antti Prilli kommentoi SuomiKiekolle.

Tasapuolisuuden nimissä uudet seurat voivat liittyä Liigaan mistä tahansa sarjasta. Valinnat on suoritettu saunaillan jälkeisessä arvonnassa.

– En voi vielä tässä vaiheessa paljastaa yhtään joukkuetta, mutta voin sanoa, että pääsarjamme tulee saamaan monia mielenkiintoisia vahvistuksia. Yksi joukkue tulee Rovaniemen työpaikkojen välisestä kaljaliigasta, Prilli palajstaa.

Monia muitakin fanien toiveita on kuunneltu tarkalla korvalla.

– Voin välittää monelle kiekkofanille kaivatut uutiset. Liiga-karsintoja ei olla tuomassa takaisin nyt eikä koskaan, Prilli huokaisee tyytyväisenä ja toivottaa kaikille kiekkoihmisille hyvää huhtikuun alkua.