26-vuotias kanadalaispeluri Brandon Montour siirtyy Buffalo Sabresista Aleksander Barkovin kipparoimaan Florida Panthersiin, esimerkiksi Buffalo News kirjoittaa. Pantterilauma antaa kaupassa tulevaan draftiin kolmannen kierroksen varausvuoronsa.

Montour tuli Sabresiin treidissä Anaheim Ducksin kanssa keväällä 2019. Buffalossa hän iski kolmella eri kaudella 10, 18 ja 14 pistettä – nyt siis 5+9.

Pelaaja hyvästeli joukkuekaverinsa äskettäin.

Heather Engel

@engelheather
Brandon Montour saying goodbye to his teammates

San Jose Sharks -vahti Devan Dubnyk puolestaan vaihtaa haipaidat Colorado Avalancheen. Asia käy ilmi Twitteristä. 34-vuotias konkari debytoi taalaliigassa jo kaudella 2009-10 Edmonton Oilersin paidassa.

Sen jälkeen hän on edustanut Nashville Predatorsia, Arizona Coyotesia, Minnesota Wildia ja Sharksia sekä seuraavaksi Coloradoa Mikko Rantasen ja Joonas Donskoin joukkuekaverina.

San Jose saa Greg Paterynin ja viidennen kierroksen varausvuoron. 30-vuotias pakki on pelannut tällä kaudella jo peräti kolmessa eri joukkueessa, kun NHL:ssä hän on edustanut Minnesota Wildia ja Colorado Avalanchea sekä AHL:ssä Colorado Eaglesia.