Lukuisat NHL:ssä epäonnistuneet pelaajat ovat sittemmin nousseet tähdiksi maailman toiseksi kovimmassa kiekkoliigassa KHL:ssä.

Yksi esimerkki on Torpedo Nizhni Novgorodiin täksi kaudeksi siirtynyt puolustaja Chris Wideman, joka edusti vielä toissa kaudella peräti kuutta eri seuraa – kolme näistä NHL:ssä.

Täksi kaudeksi KHL:ään siirtynyt 31-vuotias hyökkäävä puolustaja nakutti ensimmäisellä kaudellaan ruplaliigassa 59 peliin tehot 9+32=41, mikä on herättänyt lukuisten KHL:n kärkiseurojen kiinnostuksen.

Business Online kertoo ainakin Pietarin SKA:n ja Metallurg Magnitogorskin iskeneen silmänsä pienikokoiseen jenkkitaituriin. Todennäköisin ottaja miehelle on kuitenkin niukasti KHL:n finaaleista tällä kaudella pudonnut Ak Bars Kazan, joka on venäläissivuston mukaan lähellä sopimusta puolustajan kanssa.

Kazan on tarjonnut Business Onlinen mukaan Widemanille 50 miljoonan ruplan (552 000 euron) nettopalkkaa tulevasta kaudesta. Sopimus on tiettävästi tarkoitus julkistaa toukokuussa, jolloin KHL-pelaajien nykyiset sopimukset umpeutuvat.