Liigan ex-supertähden ensi kauden seura selvillä – ura jatkuu Suomessa!

Liiga-seura Vaasan Sport tiedotti torstaina solmineensa jatkosopimuksen kokeneen hyökkääjä Michael Keräsen kanssa.

31-vuotiaan Keräsen tuore jatkosopimus Sportin kanssa on vuoden mittainen. Hyökkääjä saapui Vaasaan kesken kuluvaa kautta ja ehti iskeä ennen loukkaantumistaan 27 pelaamassaan ottelussa tehot 9+10=19. Mies loukkaantui maaliskuun alussa HIFK:ta vastaan pelatussa ottelussa, minkä seurauksena taiturin koko loppukausi on vaakalaudalla.

– Michael Keränen on poikkeuksellisen taitava ison roolin pelaaja. Häneltä löytyy maalintekotaitoa, rohkeutta laukoa, mutta myös taitoa syöttää ja tehdä peliä. Hän toi meille syksyllä juurikin taitoa sekä ratkaisuvoimaa ja niitä odotetaan Keräseltä ensi kaudellakin, iloitsee Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä seuran tiedotteessa.

Keränen on edustanut aiemmalla Liiga-urallaan Ilvestä, KooKoota ja HIFK:ta.


UHMAPELAAJIEN VIHJE: PELICANS – TPS

Lähteekö Pelicans tänään kesälomalle?