© Kuva: Getty Images

KOOVEE – Ketterä: Sarja heti katkolla

Mestis
KOOVEE – Ketterä
Keskiviikko 07.04. klo 18:30

Liigajoukkueiden vetäessä henkeä otetaan tutkintaan keskiviikon ainoa kotimaan peli: KOOVEE ja Ketterä pelaavat toisen puolivälieränsä keskiviikkona. Eilen Ketterä oli niukasti parempi Imatralla ja tänään KOOVEE on jo selkä seinää vasten paras kolmesta -systeemillä pelattavassa ottelusarjassa.

KOOVEE menetti pakotetun sarjatauon aikana parhaita pelaajiaan, eikä loppuosa runkosarjasta ollut enää varsinaista riemuvoittoa. Tosin runkosarjan lopussa joukkue tiputti FPS:n jatkopeleistä ikimuistettavalla tavalla, kun nousi neljän maalin tappioasemasta voittoon. Eilen Imatralla joukkue oli yritteliäs ja loi paikkoja, mutta kokonaisuudessaan isännät pelasivat paremmin ja ansaitsivat voittonsa.

Ajoittain Ketterä näytti tiistain ottelussa jopa suvereenilta, mutta kokonaisuus jäi vielä torsoksi – liekö syynä sitten pelitauko vai hyvän olon hiipiminen puseroon. Ottelu ratkesi lopullisesti vasta sekunti ennen loppua, kun Jere-Matias Alanen pisti mustan tyhjään reppuun. Huomattavaa Ketterällä oli joukkueen nuoriso-osaston pirteä suorittaminen. Kärkiketjut eivät välttämättä saa omasta suorituksestaan yhtä puhtaita papereita.

Lyö vetoa ottelusta:

Ketterä on joukkueista laadukkaampi ja vieraissakin iso suosikki. Imatralaiset saavat kuitenkin olla hereillä, jotta kolmas ottelu vältetään. Vedoissa Ketterä on painettu liian alas, joten vetosuositukseen otetaan KOOVEE tasoituksella – myös maalin tappiolla lunastetaan: Tasoitusveto, KOOVEE +1.5 kertoimella 1,99.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.