Liiga
HIFK – Pelicans
Perjantai 09.04. klo 18:30

HIFK palaa karanteenin jälkeen tositoimiin Nordiksella perjantaina. Vastaan asettuu hyvässä iskussa oleva Pelicans. HIFK olisi ollut karanteenin jälkeen pelikelpoinen jo tiistain Kärpät -ottelussa, mutta joukkue antoi luovutusvoiton: kynnelle kykeneviä pelaajia olisi sinällään ollut riittävästi, mutta heidän terveyttään ei haluttu vaarantaa.

HIFK on siis pelannut viimeksi jääkiekko-ottelun maaliskuun puolessa välissä, joten ottelutuntuman puute ei voi olla näkymättä joukkueen otteissa. Terveystilanteesta HIFK on ilmoittanut vain Yohann Auvitun pitkäaikaisen loukkaantumisen, mutta koronan jäljiltä joukkueen kokoonpano on sangen mielenkiintoista nähdä. Ennen koronataukoa HIFK oli loistavassa vedossa, mutta perjantaina sen iskukyky on arvoitus.

Pelicansilla on ottelussa todellakin pelattavaa, sillä sen top 6 -sijoitus runkosarjassa on vielä kovan työn takana. Joukkue auttoi itseään tiistaina voittamalla Ässät. Iikka Kangasniemi ja Filip Chlapik puuttuvat varmuudella kokoonpanosta, joten muiden on nostettava vastaavasti tasoaan. Nuori Waltteri Merelä onkin vastannut huutoon mainiosti. Pelicans tulee varmasti tiistain otteluun latautuneena, eikä anna isännille pehmeää laskua Liigapeleihin.

Lyö vetoa ottelusta:

HIFKillä ei ole aivan samanlaista painetta sarjasijoituksen suhteen kuin illan vierailla. Tämä ja ottelutuntuman puute kääntävät viisaria lahtelaisille, joiden kerroin olisi normaalioloissa aivan jotain muuta. Otetaan tälläkin tarjouksella pikkuyritys vierasvoitosta: Pelicans voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,35.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO