Mestis
Hermes – Ketterä
Tiistai 27.04. klo 18:30

Samalla kun Liigassa valmistaudutaan välieriin, Mestis on edennyt finaalivaiheeseen ja pysti on ensimmäistä kertaa katkolla tiistaina Kokkolassa. Hermeksen hurmio on yllättänyt pudotuspeleissä kaikki, ja finaaleissa shokkihoitoa on saanut vuorostaan koko kauden suurin mestarisuosikki Ketterä. Imatralaisilta vaaditaan asenteen- ja tasonnostoa tiistaina, sillä lauantain pelistä on jaossa pyyhkeitä.

Ketterä näytti menevän lauantaina menojaan, sillä ensimmäisessä erässä imatralaiset johtivat jo 4-1. Toisen erän lopussa Hermes oli taistellut itsensä tasoihin ja päätöserässä nähtiin teurastus, jota Ketterän pukukopissa on jouduttu käsittelemään huolella. Tuntuu kovalta haukkua joukkuetta ylimielisyydestä, mutta lauantain otteista tulee päällimmäisenä tämä ilmaus mieleen. Lopussa Arttu Rämö hölmöili vielä itselleen tiistaiksi pelikieltoa.

Hermes onnistui laajalla rintamalla, mutta etenkin Erik Ahopelto oli Imatralla elementissään. Lauantainen ottelu on hyvä esimerkki asenteen merkityksestä, sillä Ketterä on paperilla joukkueista merkittävästi laadukkaampi. Täytyy muistaa, että edellisessä Kokkolan pelissä Ketterä oli suvereenisti parempi numeroin 2-7. Maso Lehtosen on vain vitsienkerronnan lisäksi saatava joukkueensa asenne kuntoon.

Lyö vetoa ottelusta:

Vetoihin mennään tänään perusluokka edellä. Ketterä pystyy paljon nähtyä parempaan ja lauantainen selkäsauna on nostanut kertoimia mukavasti. Vetosuositus on Ketterä voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,32.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO