4-2-voitto, vastuuta ansaitusti kivat 18 minuuttia, kaksi maalia, valinta ottelun ykköstähdeksi. Sebastian Aho oli taas keskiviikkoyönä elementissään, kun Carolina Hurricanes kaatoi Nashville Predatorsin taalaliigassa.

Ahomaisia piirteitä oli havaittavissa myös pelin tauottua. Suomalaissentteri käänsi koitoksen jälkeen kehut muualle, vaikka nimenomaan hän nousi taistelun ykkösmieheksi. Ensiksi kehut sai uransa avausosuman tehnyt ja samalla voittomaalista vastannut Steve Lorentz.

– Kaikki ovat onnellisia hänen puolesta. Hän tekee töitä kovasti ja paiskii hommia myös joukkueen eteen. Lorentz on hyvä tyyppi. Olen varma, että hän pelaa tässä sarjassa monia vuosia asenteensa ja mentaliteettinsa ansiosta. Olemme todella, todella onnellisia tästä kaverista, Aho kehui Canesin nettisivuilla.

Nelosketjun keskushyökkäjän jälkeen kehumisvuoroon tuli kolmosketjun laituri Martin Necas.

– Hän on upea pelaaja. Necas jakoi minulle mahtavan syötön, Aho ylisti viitaten tsekin alustamaan 1-0-maaliin.

Ahokin ansaitsisi kehuja. Nöyränä, viimeisen päälle joukkuepelaajana tunnettu suomalainen on latonut tällä kaudella 22 pelissä liki pinnan per peli: 8+12=20, tehotilasto on sekin hyvä +3.

LUE KESKIVIIKKOAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:
Hyh, mikä kolaaminen! NHL-hyökkääjä lähetti suomalaistähden maata kiertävälle radalle – se peli loppui siihen

Se siitä kaudesta: NHL-hyökkääjän pelit pelattu vamman takia – ”Kaipaamme häntä suuresti”

Verkot tötterölle urakalla! Penguins pääsi uuteen tilanteeseen – ja Kasperi Kapanen järkyttävään liekkiin: “Se oli uskomatonta”