Helmikuun lopulla Montreal Canadiensia vastaan loukkaantuneen Derek Stepanin kausi on ohi ylävartalovamman takia, NHL:n nettisivuilla kirjoitetaan. Taalaliigan surkimuksen, eli Ottawa Senatorsin GM Pierre Dorion on kertonut, että leikkaukseen joutuvan jenkkisentterin oletetaan olevan kunnossa taas ensi kaudella.

– Derek oli tulossa tasolleen. Kausi on ollut hänelle kaikkea muuta kuin kohtuullinen. Stepan teki hyvää työtä ketjussa Tim Stützlen ja Drake Bathersonin kanssa. Loukkaantuminen on valitettava, Sens-luotsi D.J. Smith sadatteli.

30-vuotias hyökkääjä ehti pelaamaan tällä kaudella 20 ottelua viimeistellen niissä tehot 1+5=6 (-6). Kauden viimeisissä peleissään hän sai vastuuta noin vartin tai joitain minuutteja päälle.

– On tämä kova homma, Stepan on loistava äijä. Lisäksi hän on hyvä pelaaja, hyvä johtaja. Kaipaamme häntä suuresti, Connor Brown synkisteli.

Yhdysvaltalainen peluri on esiintynyt taalaliigassa kaikkiaan 865 ottelussa pistein 188+351 (+78). Aikoinaan alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruutta juhlinut Stepan esiintyi liigajoukkue KalPassa NHL:n työsulkukaudella 2012-13.

Sens pelasi keskiviikkoyönä Montreal Canadiensia vastaan. Habs voitti joukkueiden välisen kohtaamisen luvuin 3-1.

LUE KESKIVIIKKOAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:
Verkot tötterölle urakalla! Penguins pääsi uuteen tilanteeseen – ja Kasperi Kapanen järkyttävään liekkiin: “Se oli uskomatonta”