”Pääkopalle kovaa hommaa” – Uskomaton fakta: Liigan tappioputkessa rypevän joukkueen ylivoima täysin sekaisin

Niin siinä on vain taas kerran käynyt, että Liigan pudotuspelipaikka on karannut piskuiselta Mikkelin Jukureilta hyppysistä kauemmas ja kauemmas, kenties jo ratkaisevan kauas. Ennen keskiviikon kierrosta Jukurit on kymppisijaan perässä jo 16 pinnaa, kun pelejä sillä on jäljellä enää 17 kappaletta.

TPS:n keskiviikkona Turussa kohtaava mikkeliläislauma vaeltaa kahdessa erityisen kurjassa putkessa. Jukurit on hävinnyt Liigassa yhdeksän kertaa peräkkäin, ja edellinen voitto on niinkin kaukaa, kuin kuukausi takaperin.

– Radikaaleja virheitä ei tapahtunut. On mennyt monta peliä mennyt voitoitta, ja se on pääkopalle kovaa hommaa. Sen kanssa on jumpattavaa, koitetaan sitä kautta saada voittoja aikaiseksi, Jukurien valmentaja Marko Kauppinen pyöritteli lauantaina Mikkelissä 0-3-tappioon päättyneen KalPa-pelin jälkeen.

Lisäksi kuten tiedetään, ovat erikoistilanteen isossa osassa voittamista. Jukureille ylivoima on kuitenkin ollut totaalista tervanjuontia, ja edellisen kerran se on osunut ylivoimasta tolppien väliin 12. helmikuuta HPK:ta vastaan – siis kolme viikkoa sitten!

– Jokainen varmasti tietää sen, että se (ylivoima) on heikkoa.

Jukurien ylivoimaprosentti 13,82 on koko Liigan kolmanneksi huonoin.

Liiga keskiviikkona klo 18.30:
Ässät – HPK
JYP – SaiPa
Sport – HIFK
Tappara – KooKoo
TPS – Jukurit


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.