NHL:ssä aivan käsittämätön yö: Suomalaistykit loistivat Predsissä – mutta superyllättäjä kiskoi neljä osumaa! “Joskus vedät 15 peliä ilman maalin maalia…”

© Kuva: Getty Images

NHL:n perjantaiyö tarjosi uskomattoman määrän mitä ihmeellisimpiä juttuja, ja niistä voit lukea lisää tämän jutun alhaalla olevien linkkien takaa. Mutta juttua piisaa myös tässä uutisessa, jossa käsitellään 7-1-murskalukemiin päättynyttä Nashville Predatorsin ja Detroit Red Wingsin kohtaamista.

Juuse Saros oli maalilla vankka otettuaan 20/21 torjuntaa. Erik Haula saalisti kaksi syöttöpinnaa, Eeli Tolvanen ja Mikael Granlund kiskoivat maalit mieheen.

Aivan hyvä!

Päähuomion pelissä vei kuitenkin maalintekijä jumalan armosta, Rocco Grimaldi. Jos ei aukea, niin kuvailussa oli mukana pienehkö sarkasmi…

Mutta nyt jenkkihyökkääjä ansaitsee kaikki mahdolliset ylistyssanat ja kehut. Laituri oli painanut ennen yötä vain kolme maalia koko kaudella, mutta yöllä niitä syntyi neljä! Hattutemppu oli täynnä ajassa 8.08, ja se otti vain noin kaksi ja puoli minuuttia.

– Joskus vedät 15 peliä ilman maalin maalia, joskus niitä syntyy neljä… Meinaan sitä, että joskus pelit ovat raskaita ja saatan olla pessimistinen miettiessäni, että meneekö kiekko enää ikinä maaliin, pelaaja veisteli seuran kotisivuilla.

Sen jälkeen Grimaldi painotti sitä, että tärkeintä oli Nashvillen kurkottaminen voittoon.

Totta tosiaan. Predsillä on jatkopaikkaan matkaa nyt neljä pinnaa, joten taistelu on kiivaimmillaan.

– Neljä maalia oli melko spesiaalia. Valmentajamme kertoi, että hattutemppu oli nopein koko seurahistoriassa – aika siistiä! Maalitkin olivat hienoja, ne eivät olleet siis helppoja. Olemme kaikki onnellisia Grimaldin puolesta, Nashville-kippari Roman Josi tunnelmoi.

Anaheimissa syntyneen Grimaldin tämän kauden saldo on nyt 7+1=8, ja koko runkosarjauran pistekertymä näyttää mallia 27+35=62. Pelejä vyöllä on 182 kappaletta.

LUE PERJANTAIAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:
Ei se nyt ihan putkeen mennyt: Bruinsin Tuukka Rask palasi, ja jätti kaukalon heti – tilasta tietoja niukasti

Siis mitä täällä nyt tapahtuu? Suomalaisen äidin poika Mika Zibanejadilta tolkuton temppu: Latoi taas kuusi pinnaa NHL:ssä!

Ei hyvät hyssykät sentään, mikä peli! Kevin Lankinen venyi nollapeliin ja historiaan uskomattomassa kiekkosateessa – joukkukaverilta ylistysvirsi

Huikeassa vedossa oleva Roope Hintz upotti hallitsevan Stanley Cup -mestarin – joukkuekaverilta suorastaan ällistyttävä kommentti