© Kuva: Getty Images

Nashville – Florida: Prime time -herkkua suomalaisille

NHL
Nashville – Florida
Lauantai 06.03. klo 21:00

Lauantain prime timessä on herkkua suomalaisille lätkäfaneille, kun Nashville ja Florida kohtaavat kantrin pääkaupungissa. Kyseessä on toisinto torstaiyön ottelusta, jonka Panthers vei nimiinsä lukemin 4-5. Divisioonassa heikon alkukauden vetänyt Nashville on kuudentena ja kauden yllättäjiin kuuluva Florida kaksitoista pistettä edellä kolmantena.

Torstain tappio oli Predatorsille toinen perättäin, sillä Panthersia ennen Carolina kävi hakemassa pisteet Nashvillestä. Torstain Florida -tappiossa Pekka Rinne oli kiekon tiellä 33 kertaa. Predatorsin suomalaiset eivät kuitanneet ottelusta tehopisteitä. Täksi kaudeksi Floridasta Nashvilleen siirtynyt suomalaissentteri Erik Haula on ollut siirtohuhujen kohteena, sillä miehellä tuntuisi olevan käyttöä monessa organisaatiossa.

Alexander Barkov taituroi torstain voitossa kolme syöttöpistettä ja mies on nousemassa jo pistepörssin kärkikymmenikköön. Joukkueen tehokkain ottelussa oli kuitenkin puolustaja Aaron Ekblad tehoilla 2+2. Onnistuneet hankinnat ovat tehneet Panthersille ihmeitä, eikä joukketta uskoisi samaksi porukaksi, joka viime kaudet on kontannut sarjassa pahimmillaan sääliä herättävästi.

Lyö vetoa ottelusta:

Florida olisi voinut naulata torstain pelin aikaisemminkin, mutta Nashville pääsi vielä viime hetkellä mukaan. Nashvillen heikko puolustus ja huono alivoimapeli ratkaisivat kuitenkin ottelun ja Florida lähtee myös toiseen kamppailuun suosikkina. Vetosuositus on Florida voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,16.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.