Kahden KooKoo-valmentajan ulkonäkö koki merkittävän muutoksen perjantaina ennen HPK-ottelua.

Kouvolalaisseura julkaisi Twitterissä kuvan valmentajistaan Mikko Heiskasesta ja Kari Lehtosesta, joilla ei ole enää lainkaan hiuksia. Tukka lähti kaksikolta vedonlyönnin seurauksena.

Vaihtopenkillä nähdään hyvin lyhythiuksista porukkaa, sillä valmentajat Mikko Heiskanen ja Kari Lehtonen ajelivat päänsä kaljuiksi luvattuaan joukkueelle seurauksen keskiviikon ottelun kolmesta pisteestä. Miten uusi tyyli sopii? KooKoo kirjoittaa Twitterissä.

Näet KooKoon julkaiseman kuvan alta tai täältä.

Kouvolan KooKoo

@KouvolanKooKoo
Vaihtopenkillä nähdään hyvin lyhythiuksista porukkaa, sillä valmentajat Mikko Heiskanen ja Kari Lehtonen ajelivat päänsä kaljuiksi luvattuaan joukkueelle seurauksen keskiviikon ottelun kolmesta pisteestä. 🥳

Miten uusi tyyli sopii? ✂️

#yksijoukkue #KooKoo65 #Liiga #lupaus