Tällä kaudella KHL-seura Riian Dynamossa kiekkoillut ja runkosarjaan päättyneen sesongin jälkeen lähtöpassit latvialaisseurasta saanut Mathew Maione on löytänyt uuden pelipaikan.

30-vuotias kanukkipuolustaja siirtyy Saksan DEL-sarjassa pelaavan Red Bullin omistaman EHC Münchenin riveihin. Saksalaisseura julkisti Maionen sopimuksen vain päivä sen jälkeen, kun Dinamo ilmoitti, ettei Maione tai suomalaispuolustaja Tony Sund jatka sen riveissä ensi kaudella.

LUE MYÖS: Huh, mikä lista! Liigan siirtoikkuna sulkeutui – nämä pelaajat jäivät yhä ilman seuraa

Maione iski tällä kaudella KHL:ssä 41 peliin tehot 4+11=15. Mies muistetaan hyvin myös Liiga-seura KalPan riveistä, jossa kulttimaineeseen noussut puolustaja tehtaili kaudella 2017-18 pelaamissaan 60 ottelussa tehot 15+24=39.

EHC Red Bull München

@RedBullMuenchen
Welcome to Munich City Mathew Maione aka @mmaione18! 🙌
👉 win.gs/383zBvb
#redbulls #miiinga #hockey #newsigning