Suomalaistaituri telottiin pahannäköisesti NHL:ssä – joutui itse tilanteesta jäähylle

© Kuva: Getty Images

New York Rangersin laituri Kaapo Kakko joutui pahannäköiseen tilanteeseen perjantaiyönä, kun Washington Capitalsin Brenden Dillon taklasi suomalaista polvellaan. Dillon marssitettiin jäähyaitioon polvitaklauksesta, mutta ei yksin.

Kakko yritti luonnollisesti välttää kontaktia Dillonin kanssa, joten suomalaisen väistöliike oli äkillinen. Tuomarin mielestä suunnanmuutos oli liian ilmava, joten raitapaidat katsoivat Kakon sukeltaneen tilanteessa.

Suomalainen passitettiin istumaan kaksiminuuttista samanaikaisesti, joten Rangers ei saanut tilanteesta ylivoimaa. Kotijoukkue kuitenkin voitti ottelun lopulta lukemin 4-2.

Video taklauksesta. Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä. Artikkeli jatkuu videon alla.