Pikavauhtia uusi pesti: Ilveksestä lähtöpassit saanut puolustaja toisen Liiga-seuran riveihin

© Kuva: Juha Tamminen

Pelicans tiedottaa vahvistavansa rivejään puolustaja Erik Autiolla.

Lahtelaisseuran tiedotteen mukaan 25-vuotias Autio liittyy ryhmään ottelukohtaisella lainasopimuksella.

Espoolaislähtöinen pakki on Mestiksen Kiekko-Espoon sopimuspelaaja ja kiekkoili tammikuussa lainalla Ilveksessä viiden ottelun ajan summaten tuolloin yhden syöttöpisteen. Tamperelaisseura ei kuitenkaan löytänyt Autiolle enää käyttöä. (lue lisää täältä)

Kahdella edeltävällä kaudella Autio pelasi Liigaa SaiPan väreissä.

– Kiitokset Kiekko-Espoolle nopeasta ja sujuvasta yhteistyöstä. HIFK on kutsunut Eero Teräväisen toistaiseksi takaisin ja meiltä puuttuu niin ikään toistaiseksi riveistä Joonas Jalvanti sekä ainakin koko helmikuun Niclas Almari. Tämän lisäksi meillä on pientä sairastelua joukkueen sisällä, joten tarvitsemme väliaikaista vahvistusta puolustusosastollemme, toteaa Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen.


UHMAPELAAJIEN VIHJE: PELICANS – TPS

Lähteekö Pelicans tänään kesälomalle?