Hurja kaappaus! Liigaan kova paluumuuttaja KHL:stä – ”Moni tietysti muistaa pelaajan”

© Kuva: Juha Tamminen

Lappeenrannan SaiPa tarjosi perjantaina faneilleen ilouutisia, kun joukkue tiedotti solmineensa loppukauden kattavan sopimuksen puolustaja Sam Lofquistin kanssa.

30-vuotias yhdysvaltalainen on takuulla tuttu mies lappeenrantalaisille, sillä hän ihastutti SaiPan riveissä kausilla 2014-16. Lofquist muistetaan varsinkin tulisesta laukauksestaan.

Tällä kaudella Lofquist on pelannut KHL:ssä Kunlun Red Starsin riveissä 21 ottelua pistein 2+9=11.

SaiPan tiedote:

SaiPa on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen 30-vuotiaan yhdysvaltalaispuolustaja Sam Lofquistin kanssa. Lofquist on tuttu näky kisapuistossa, sillä hänen lämärinsä jättivät pysyvän jäljen SaiPan kannattajien sydämiin kausilla 2014-2016. Hän pelasi tuolloin SaiPassa 117 runkosarjaottelua tehopistein 19+36=55 ja 12 Playoffs-ottelua pistein 3+1.

SaiPasta Lofquist siirtyi KHL:n Torpedo Nizhny Novgorodiin. Hän on pelannut myös Sveitsin Liigan EHC Biel-Biennessä, AHL:n San Antonio Rampagessa ja SHL:n Linköpingissä.

Lofquist aloitti tämän kauden KHL:n Kunlun Red Starsissa, jossa hän pelasi 21 ottelua tehoin 2+9. Sopimus purettiin joulukuussa 2020 marraskuussa tapahtuneen loukkaantumisen ja toipumisajan vuoksi.

– Moni tietysti muistaa pelaajan ja päällimmäisenä jäänyt mieleen erittäin hyvä laukaus. Hyvä yleispelaaja pystyy pelaamaan tosi paljon minuutteja. Tuo oman kokemuksen pelannut aika paljon kansainvälisiä pelejä. Tuo kokemuksen suht nuoreen joukkueeseen. Uskomme myös että hänellä on paljon annettavaa ylivoimapelaajaamme, SaiPan toimitusjohtaja Jussi Markkanen kommentoi

Lofquist saapuu Lappeenrantaan lauantaina. Hänen liittymisensä joukkueeseen tarkentuu myöhemmin. Hän pelaa SaiPassa numerolla 2.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.