NHL
Columbus – Dallas
Perjantai 04.02. klo 02:00

Patrik Laineen debyytti Columbuksessa ei mennyt aivan suunnitelmien mukaan: tuloksena oli kiikaritehot ja selkeä tappio joukkueelle. Nyt joukkue hakee välittömästi revanssia Dallasista, jonka alkukautta ovat sotkeneet korona ja loukkaantumiset, vaikka menestystä on tullutkin.

Rick Bowness kertoi kauden avauksessa loistaneen Joel Kivirannan lähestyvän pelikuntoa, mutta tässä ottelussa mies ei vielä ole kehissä. Tulivoimaa Dallasilla on silti riittämiin, sillä erityisesti Joe Pavelski on kovassa tuloskunnossa ja muitakin ratkaisijoita löytyy. Edellisessä Columbus -ottelussa Roope Hintz kuittasi syöttöpisteen. Kauden ainoat tappiot joukkue on kärsinyt tähän mennessä Carolinalle.

Dallas tulitti Joonas Korpisalon vaihtoon tiistaiyönä. Laine pelasi ottelussa Alexandre Texierin ja Cam Atkinsonin vierellä, mutta ketjun tekeminen ei lähtenyt missään vaiheessa liitoon. John Tortorella aloitti ketjuruletin tätä ottelua edeltäneissä harjoituksissa, joten muutoksia lienee luvassa. Laine tulee varmasti ajan mittaan olemaan avuksi Columbuksen maalinteossa, mutta välitöntä efektiä ei välttämättä vielä nähdä – ja kyllä mies totuuden nimissä tukeakin tarvitsisi.

Lyö vetoa ottelusta:

Laine ja Blue Jackets tarvitsevat aikaa ja parannettavaa on joka osa-alueella. Stars on joukkueista vahvempi ja suosikki myös toisessa joukkueiden kohtaamisessa. Vetosuositus on Dallas voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,35.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO