Buffalo räpelsi ilman Rasmus Ristolaista NHL:ssä – toimittaja löysi suomalaisen poissaolosta hopeareunuksen: ” Meidän ei pitäisi enää kuulla…”

© Kuva: Getty Images

Peleille NHL:ssä äskettäin palannut Buffalo Sabres on joutunut tulemaan parissa edellisessä ottelussa toimeen ilman pakki Rasmus Ristolaista. Hän on NHL:n COVID-protokollalistalla, eli pelaaja ei saa osallistua joukkueen toimintaan, ennen kuin hänet on todettu negatiivisiksi ja poistettu listalta.

Buffalolla on tökkinyt iman Nuorten Leijonien vuoden 2014 finaalin jatkoeräsankaria, sillä ensiksi NY Islanders voitti 3-1 ja sitten 3-0. Ristolainen on pelannut edellisen kerran tammikuun lopulla New Jerseytä vastaan käydyissä tuplaotteluissa.

TBN Sportsin toimittaja Mike Harrington ei keksinyt Buffalon peleistä paljoakaan hyvää sanottavaa.

– Haluatteko minun löytävän lohdullisen puolen näistä kahdesta pelistä? Löysin yhden: Meidän ei pitäisi enää kuulla ”treidatkaa Ristolainen -huhuja”, toimittaja latasi.

Tästä voi siis päätellä sen, että Ristolaista kaivataan, no ainakin kymmenien tuhansien seuraajien Harrington mukaan takaisin.

193-senttinen ja 100-kiloinen suomalainen on luutinut tällä kaudella Buffalon takalinjoilla 10 pelissä tehoin 2+4=6 (+2).

– Meidän tekemisessä oli paljon hyvä juttuja, utta tiedän, ettei tuo ole sitä, mitä ihmiset haluavat kuulla. Teimme 120 minuutissa yhden maalin, mutta puolustamisessa olemme olleet riittävän vahvoja ollaksemme mukana peleissä, Sabres-tähti Taylor Hall sanoi seuran kotisivuilla.

LUE NHL:N TIISTAIAAMUN JUTUISTA MYÖS:
Tiesitkö? Liigassa ihastuttanut hyökkääjä takasi uransa ensimmäisellä NHL-maalilla upeaa historiaa Janne Kuokkaselle – duo pelasi vielä syksyllä vastakkain Suomessa

Historiallinen maali: Mikko Rantanen alusti, Nathan MacKinnon iski jo Peter Forsbergin rinnalle