Liiga
Ässät – KalPa
Keskiviikko 24.02. klo 18:30

KalPan länsirannikon kiertue jatkaa Vaasasta Poriin, jossa vastassa on alkuviikon levännyt Ässät. Molemmat joukkueet sijaitsevat sarjataulukossa alemmalla play off -vyöhykkeellä – Ässät kymmenentenä ja KalPa seitsemäntenä yksitoista pistettä porilaisia edellä. Molemmilla on siis täydet panokset illan peliin.

Ässät päätti viime viikon kahteen tappioon HPK:lle ja TPS:lle. Isossa kuvassa kuitenkin Ässien peli näyttää tiiviimmältä ja maalissa Linus Söderström antaa joukkueelle mahdollisuuden voittaa joka ilta. Pelitavaltaan Ässät ei ole tällä hetkellä järin aktiivinen joukkue. Hyökkäyksestä puuttuu tulivoimaa – tärkeimpänä edelleen karanteenissa viruva Peter Tiivola. Niinpä Sakari Salmisen liittyminen joukkueeseen on varmasti tervetullut asia. Myös valmentaja Ari-Pekka Selin joutuu jatkamaan edelleen karanteenia.

KalPa haki eilen pisteet Sportilta, mutta ne eivät tulleet ilmaiseksi: Henri Knuutinen väänsi jalkansa pahan näköisesti ja Samu Perhonen sai ikävän osuman päähänsä, eikä pystynyt jatkamaan torjuntatöitä. Henrik Tikkanen selvitti ottelun lopun kuitenkin mallikkaasti. Knuutisen poissaolo tuo kuopiolaisille ikävän sentterivajeen. Vaasassa ottelun ykköstähti oli kaksi maalia pyssyttänyt Balasz Sebok. KalPa joutuu antamaan isännille hieman siimaa rasituksen vuoksi.

Lyö vetoa ottelusta:

Alakerrastaan tiiviimpi Ässät ja matkaväsynyt KalPa ovat yhdistelmä, joka ei nosta maaliodottamaa taivaisiin. Niinpä pelivalinnaksi tulee sangen konservatiivinen korkeintaan neljä maalia varsinaisella peliajalla: vetosuositus on Ottelussa alle 4.5 maalia (60 min) kertoimella 2,20.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO