Paljastus kulisseista: Jets-GM yritti vaihtaa Patrik Laineen myös toiseen nuoreen NHL-supertähteen!

© Kuva: Getty Images

Winnipeg Jets rysäytti viime viikonloppuna kiekkokauden kovimman uutispommin, kun seura lähetti Patrik Laineen ja Jack Roslovicin Columbus Blue Jacketsiin vaihtokaupassa, jossa toiseen suuntaan matkasi tähtisentteri Pierre Luc-Dubois.

Sportsnetin toimittaja Elliotte Friedman onkin nyt paljastanut kolumnissaan, että Dubois ei ollut Jets-GM Kevin Cheveldayoffin ykkösvaihtoehto.

– Cheveldayoff kertoi tänään Hockey Night in Canada -lähetyksessä, että Jets yritti vahvistaa puolustustaan, mutta ei kuitenkaan lopulta onnistunut siinä. Cheveldayoff uskotaan neuvotelleen Philadelphia Flyersin kanssa vaihtokaupasta, joka olisi sisältänyt puolustaja Ivan Provorovin. Flyers ei kuitenkaan halunnut lopulta vietä tätä kauppaa maaliin, Friedman valaisi.

Provorov on kuulunut jo vuosia NHL:n puolustajien eliittiin. 24-vuotias venäläinen on aloittanut myös tämän kauden upeasti, sillä seitsemän ottelun jälkeen hänellä on kasassa pisteet 2+3=5.