Mikkelin Jukurit tiedotti nettisivuillaan, että Brandon Yip ja Pontus Netterberg vahvistavat joukkueen hyökkäystä. Kummankin herran pahvit kattavat loppukauden ajan.

Viime viikkoon asti NHL-pelaajien kanssa Bostonissa treenannut 35-vuotias kanukkilaituri Yip pelasi viime ja toissa kaudella KHL:ää kiinalaisessa Kunlun Red Starissa kipparoiden sitä. NHL:ssä hän on pelannut 174 runkosarjan peliä pistein 29+27=56 (-19) ja päälle 16 pudotuspeliottelua saldolla 3+3=6 (-4).

– Saamme koppiin pelaajan, joka on nähnyt maailmaa, pelannut maailman kovimmissa sarjoissa ja peleissä, tehnyt niissä tulosta, ollut oman joukkueensa kapteeni ja tehokkain pelaaja. Hän on selkeä tulosyksikön mies, jolta odotetaan tehoja ja hän tietää sen itsekin, Jukurien kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen sanoi.

Netterberg puolestaan saapuu Etelä-Savoon Tanskan Herning Blue Foxista, jossa hän iski alkukauden 14 pelissä tehot 1+3=4. 28-vuotias laituri on pelannut SHL:ssä 223 runkosarjan ottelua tehoin 32+36=68 (+6), 20 pudotuspeliottelussa pisteitä ei ole syntynyt (0).

– Pontus on pelannut jo pitkään laadukkaassa sarjassa ja menestyneissä joukkueissa, ja tehnyt niissä tulosta. Pelaajalla on kova ja hyvä laukaus, jota odotamme hänen myös käyttävän, Hakkarainen selvitti.

Jukurit jatkaa kauttansa tänään lauantaina Tapparan vieraana. Liigakierros alkaa totuttuun tapaan kello 17.