Jukurien päävalmentaja vaihtuu ensi kaudeksi – sopimuksen yhden kauden optio jää käyttämättä

© Kuva: Ilari Isotalo

Jukurit tiedotti torstaina, että joukkue lähtee eri suuntaan päävalmentaja Marko Kauppisen kanssa kauden päätteeksi. Kauppinen kieltäytyi seuran tarjoamasta yhden vuoden optiosta, mikä sopimuksessa oli.

Alunperin sopimustarjouksen oli määrä tulla marraskuussa, mutta Jukurit ei pystynyt vahvistamaan tätä koronaviruspandemian luomien taloustilanteen takia. Kauppisen kanssa sovittiin yhteisymmärryksessä, että asiaan palataan tammikuussa.

Kauppinen kuitenkin kieltäytyi tuoreesta sopimuksesta ja jatkaa valmennustehtäviään Liigan ulkopuolella.

– Lähtöpäätös rakkaasta seurasta ei ollut helppo, ja toivon, että jonain päivänä voin vielä palata kotiseuraani takaisin monia kokemuksia rikkaampana. Nyt keskittyminen on täysin tässä kaudessa, sillä pelejä on vielä paljon jäljellä, Kauppinen kertoo Jukurien tiedotteessa.

– Haluan kuitenkin jo tässä vaiheessa kiittää koko yhteisöä tuesta ja kannustuksesta raskaana koronavuotena. Tehdään yhdessä tästä meille hieno kevät.