Florida Panthersin päävalmentaja Joel Quenneville on antanut NHL-kauden aloittavassa lehdistötilaisuudessa tietoja seuran ketjusuunnitelmista.

The Athletic -lehden mukaan Quenneville paljasti sunnuntaina lehdistötilaisuudessa, että vapailta markkinoilta haaviin tarttunut hyökkääjä Anthony Duclair saa Panthersissa heti huikean näytönpaikan Aleksander Barkovin vierellä.

Quennevillen mukaan Duclairia kokeillaan ainakin harjoitusleirin ajan Barkovin ja Jonathan Huberdeaun ykkösketjussa.

25-vuotias Duclair allekirjoitti Panthersin kanssa yksivuotisen ja 1,7 miljoonan dollarin takaavan sopimuksen. Kanadalaistaituri teki viime kaudella Ottawa Senatorsin riveissä 66 otteluun upeat 23 maalia ja 40 tehopistettä.

George Richards

@GeorgeRichards
#FlaPanthers coach Joel Quenneville says Anthony Duclair will open camp on the top line with Huberdeau and Barkov after scoring 23 for the Sens last season. Good opportunity for him — and a lot of people in camp. Story coming.