Euro Hockey Tour
Venäjä – Suomi
Sunnuntai 20.12. klo 14:30

Leijonien EHT -urakka huipentuu sunnuntaina otteluun isäntämaa Venäjää vastaan. Channel One Cupin järjestämistä on vallitsevan koronatilanteen vuoksi arvosteltu, mutta itse pelit ovat olleet mukavaa nähtävää. Toivotaan, että tämän kauden päätteeksi päästäisiin pelaamaan myös itse MM-kisat.

Leijonat voittaa Venäjän – lunasta jättikerroin 50,00

Vahvalla rosterilla kotiturnaukseen varustautunut Venäjä saa kentälle kauttaaltaan laadukkaan kokonaisuuden. Joukkue aloitti turnauksen jatkoaikavoitolla Ruotsista. Lauantaina Tshekkiä vastaan molemmilla oli hyviä paikkoja, mutta Venäjä käytti mahdollisuutensa paremmin. Kysymysmerkki Venäjän suhteen on ollut sen kurinalaisuus Valeri Braginin komennossa – tällä tasolla ei ole varaa sooloiluun tai tyhmiin jäähyihin. Lauantaina tämä puoli toimi mainiosti.

Leijonat ovat olleet turnauksessa otteluiden alussa mukavasti pelin päällä. Jukka Jalonen on saanut joukkueelta visioilleen vastetta ja aamupelissä Ruotsia vastaan ensimmäinen erä oli hyvä. Silti tuloksena oli selkeä tappio, sillä Leijonien hurmos haihtui ja Ruotsi pelasi omalta osaltaan lauantaina kärsivällisesti. Lisäksi Ruotsi käytti paikkansa paremmin hyväkseen – Tre Kronorin toinen maali tuli leijonapuolustuksen kardinaalimunauksesta.

Lyö vetoa ottelusta:

Venäjä on sunnuntain ottelussa suosikki, mutta Leijonien kertoimissa on tällä hetkellä ilmaa. Ennenkin on nähty, että Jalosen pelikirjalla vastustajan vahvuudet pystytään minimoimaan. Niinpä vetosuositukseen otetaan Leijonien menestystä: Tasoitusveto, Suomi +0.5 kertoimella 2,20.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO