Yhdysvallat on julkaissut lopullisen joukkueensa nuorten maailmanmestaruuskisoihin. Joukkueessa on 13 hyökkääjää, seitsemän puolustajaa ja kolme maalivahtia. Peräti yhdeksän heistä on varattu NHL:ään ensimmäisellä kierroksella.

Huippulupausten nimilista on pitkä ja vaikuttava. Esimerkiksi Montreal Canadiensin varaama Cole Caufield on ikäluokkansa parhaita maalintekijöitä. Hän nakutti aikanaan alle 18-vuotiaiden kisoissa seitsemään otteluun 14 maalia ja 18 tehopistettä.

Sentteri Trevor Zegras on puolestaan kuuluisa poikkeuksellisesta peliälystään. Lättysyöttöjen mestari pelasi viime kaudella yliopistosarja NCAA:ssa ja nakutti nuoresta iästään huipputehot 11+25=36 pelaamissaan 33 ottelussa.

Joukkueen ykkösvahti on Spencer Knight. Kaksimetrinen kolossi on koko ikäluokkansa parhaita. Hän kuuluu niiden maalivahtien harvalukuiseen joukkoon, jotka on varattu jo ykköskierroksella NHL:ään.

Scott Wheeler

@scottcwheeler
Here is Team USA’s final roster for the #WorldJuniors. Cuts:
- Returning F John Beecher (BOS)
- D Cam McDonald
- F Thomas Bordeleau (SJS)
- No Nick Robertson (TOR) officially