Nuorten Leijonien alkulohkon vastustaja Sveitsi on julkaissut joukkueensa nuorten MM-kisoihin.

Sveitsin joukkueessa on odotetusti mukana 13 hyökkääjää, 9 puolustajaa sekä 3 maalivahtia. Kokoonpano koostuu suurimmaksi osaksi nuorten sarjoissa pelaavista pelaajista.

Sveitsi kohtaa Suomen MM-kisoissa 27. joulukuuta kello 19.00 alkavassa ottelussa.

Sveitsin MM-joukkue:

Maalivahdit (3): Thibault Fatton (HC Lugano), Andri Henauer (SC Bern), Noah Patenaude (Saint John Sea Dogs/QMJHL).

Puolustajat (9): Iñaki Baragano (Kamloops Blazers/WHL), Giancarlo Chanton (Niagara IceDogs/OHL), Noah Delémont (Owen Sound Attack/OHL), Cédric Fiedler (Western Michigan University/NCAA), Bastian Guggenheim (SCL Tigers), Noah Meier (GCK/ZSC Lions), Rocco Pezzullo (HC Ambri-Piotta), Alessandro Villa (HC Lugano), Nathan Vouardoux (Lausanne HC).

Hyökkääjät (13): Dario Allenspach (EV Zug), Attilio Biasca (Halifax Mooseheads/QMJHL), Stefano Bottini (Penticton Vees/BCHL), Lorenzo Canonica (Shawinigan Cataractes/QMJHL), Ronny Dähler (SC Bern), Keanu Derungs (Victoria Royals/WHL), Raymond Fust (Chilliwack Chiefs/BCHL), Valentin Hofer (EV Zug), Gaétan Jobin (Fribourg-Gottéron), Simon Knak (Portland Winterhawks/WHL), Lionel Marchand (Timrå IK/SWE), Joel Salzgeber (SCL Tigers), Elvis Schläpfer (EHC Biel-Bienne).