Tampa Bay Lightning on yrittänyt pitkän aikaa yrittänyt raivata tilaa palkkakattoonsa. Seura on kaupitellut Tyler Johnsonia ympäri liigaa, mutta yksikään seura ei ole kiinnostunut ylipalkkaisesta tähdestä.

The Athleticin toimittaja Eric Duhatschek hahmotteli viimeisimmässä artikkelissaan mahdollista siirtoa Tampa Bayn ja Detroit Red Wingsin välillä. Se voi olla ainoa vaihtoehto Tampa Baylle, sillä vain harvalla NHL-seuralla on varaa ottaa listoilleen kalliita sopimuksia.

– Täydellisessä maailmassa en yrittäisi kaupata vain yhtä vaan kahta sopimuspäänsärkyä (mielellään Tyler Johnson ja Alex Killorn) Detroitiin. Olisin valmis luopumaan ykköskierroksen varausvuorosta ja laadukkaasta nuoresta pelaajasta, että saisin Red Wingsin kiinnostumaan, Duhatschek kirjoittaa.

Hänen hahmottelemansa tarjous voi kuulostaa ylilyönniltä, mutta Tampa Bay ylittää palkkakattonsa jo usealla miljoonalla dollarilla. Yksikään NHL-seura tuskin on valmis tekemään palveluksia tuoreelle mestarille hyvää hyvyyttään.